Can you imagine that you can

Naredite nov Začetek in Uresničite vaš Potencial!

Postanite Srečni, Bogati in zgradite Čudovito Partnerstvo z E.S.C. Metodo.

Brezplačni “Mini tečaj” je moje Darilo ob vaši prijavi na Novičke in obvestila o ponudbi in delavnicah mp.com. S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji o varstvu osebnih podatkov (Link→).

Prejmite mini tečaj:

Pet korakov za nov začetek, ki jih lahko naredite takoj!

.
 • Čutite, da ste obtičali v trenutni situaciji in ne veste, kako naprej?
 • Se trudite najti smisel in usmeritev v svojem življenju?
 • Se pogosto počutite neizpolnjene in nezadovoljne z življenjem, ki ga živite?
 • Imate težave pri doseganju svojih ciljev in uresničevanju svojih želja?
 • Razmišljate, da ne živite svojega resničnega potenciala?
 • Se soočate s težavami pri ustvarjanju in ohranjanju izpolnjujočega partnerstva?
 • Se vam zdi, da ne dosegate uspeha, ki si ga želite, bodisi finančno, ali na drugih področjih življenja?
 • Težko usklajujete različna področja svojega življenja in to vpliva na vaše počutje?
 • Imate občutek, da ne živite življenja, ki si ga resnično želite in zaslužite?
not-happy.webp

Ko boste v svojem življenju začeli uporabljati metodo E.S.C., boste:

you-will-have.webp
 • Razvili boste jasno vizijo svoje prihodnosti in si zastavili konkretne cilje, ki bodo privlačni in hkrati dosegljivi.
 • Odkrili boste omejujoča prepričanja in blokade, ki vas zadržujejo, se naučili, kako jih premagati in zgradili nova, podporna prepričanja.
 • Zgradili boste občutek samozavesti in samozavedanja ter prevzeli nadzor nad svojim življenjem.
 • Spoznali boste praktične strategije za doseganje ciljev in uresničevanje svojih želja.
 • Razvili boste smisel in usmeritev svojega življenja, kar vam bo dalo občutek izpolnjenosti in zadovoljstva.
 • Naučili se boste, kako ustvariti in vzdrževati izpolnjujoče odnose do sebe in drugih (še posebej do vašega partnerja).
 • Odkrili boste načine in korake za doseganje finančnega uspeha in izboljšanje vaše situacije.
 • Ustvarili boste akcijski načrt za življenje, ki si ga resnično želite in ga zaslužite.
 • Vzpostavili boste ravnovesje med različnimi področji svojega življenja, kar bo pripomoglo k boljšemu počutju.
 • Razvili boste sposobnosti, da postanete srečni, bogati in ustvarite čudovito partnerstvo.
 • Naučili se boste, kako narediti nov začetek v življenju in uresničiti svoje potenciale.

Zgodbe strank

Kaj potrebujete, če želite spremeniti svoje življenje?

1. Začeti morate drugače razmišljati.

Če želite drugače razmišljati, morate spremeniti svoja prepričanja, reprogramirati svoj um (mind) in svoje podzavestne programe. Prav tako pa potrebujete novo razumevanje in novo znanje. Postati morate drugačni!

To pa ne bo dovolj, če ne boste …

2. Povečati morate svojo Energijo.

Svojo Energijo morate povečati, da se lahko dvignete nad svoje pretekle napake in negativne izkušnje, se lahko oddaljite od svoje trenutne situacije in naredite nov začetek. Prav tako pa Novi Rezultati potrebujejo več Energije!

Upoštevati pa morate še nekaj …

spremenite1.webp
spremenite2.webp

3. Blokirajo vas vaše pretekle izkušnje.

Delajo vas preveč občutljive. Velikokrat se zgodi, da vam sprožijo (nekontrolirano) reakcijo, ko se nekaj zgodi ali pa nekdo nekaj reče. Na dan pridejo strahovi, boleči spomini in oboje povzroči, da ne morete sprejeti odločitve in odlašate. Pretekle izkušnje morate pozdraviti in postati močnejši!

Vendar vse skupaj ne bo delovalo, brez …

4. Potrebujete Recept za Uspeh.

To je kot recept za pecivo. Sedaj imate sestavine. Ali veste pravi vrstni red, kdaj jih uporabiti, poznate pravo temperaturo in čas pečenja? Lahko eksperimentirate in poskušate, vendar, če želite biti uspešni, potrebujete doseči rezultat vsakič, ko to želite. In pri tem boste potrebovali podporo in Mentorstvo!

E.S.C. metodo treninga, ki je hkrati najbolj napredna metoda osebne rasti, sem kreiral, da vam pomaga uresničiti vaš pravi Potencial. Da postanete Srečni, Bogati in zgradite Čudovito Partnerstvo. Pomaga vam reprogramirati vaš Um, povečati vašo Energijo in pozdraviti vašo Preteklost, obenem pa vam daje vodstvo in podporo, ki ju potrebujete, da uresničite svoje Sanje!

Ponudba Coaching

individualni-coaching.webp

#Individualni trening (coaching, mentorstvo)

Individualni trening vključuje – ena na ena – srečanja z usposobljenim in izkušenim coachem. Srečanja potekajo preko spletne video konference, kar je enostavno in praktično. Na ta način pa dosežemo popolnoma enake rezultate, kot pri treningu “v živo”.

Na srečanjih boste skupaj s coachem določili vaše cilje, razvijali strategijo in praktične korake za dosego vaših želenih rezultatov.

Med posameznimi treningi (coaching srečanji) boste deležni podpore in vodenja, ki vam bodo pomagali, da boste ostali na pravi poti in napredovali pri doseganju svojih ciljev.

Individualne storitve coachinga prilagajamo vašim individualnim potrebam in ciljem, zato bomo skupaj z vami določili najboljši pristop za vašo osebno situacijo.

#Skupinski trening (coaching, mentorstvo)

Skupinski trening (coaching) vključuje enake koristi in način dela, kot individualni trening, poteka pa v manjši skupini od 6 – 10 udeležencev. Srečanja prav tako potekajo preko spletne video konference.

Pri skupinskem treningu imate podporo in vodstvo usposobljenega in izkušenega coacha (mentorja), obenem pa imate priložnost, da se učite in izmenjujete izkušnje tudi z ostalimi udeleženci treninga.

Skupinski trening je odlična priložnost za tiste, ki imajo rajši podporo in motivacijo v skupini (mentorja in ostalih udeležencev), hkrati pa želijo opcijo cenovno ugodnejšega treninga (coachinga).

group-coaching.webp

Za dodatna vprašanja in več informacij nas kontaktirajte. Pošljite nam email na info(at)miranpeterman.com ali pa se prijavite na Brezplačni pogovor.

Brezplačni pogovor je na nek način spoznavno srečanje po telefonu, kjer mi vi opišete svoj izziv (situacijo, problem) in svoje razmišljanje glede tega, jaz pa vam predstavim moj pogled in korake, po katerih lahko pridete do želene spremembe (cilja, rezultata). V kolikor vas v nadaljevanju potem zanima, da vam pri tem pomagam, pa se dogovoriva za dodatni klic, kjer pa se pogovoriva o načinu in podrobnostih sodelovanja.

Q&A (VPRAŠANJA IN ODGOVORI)

Metoda E.S.C. (Energy Success Coaching) je program coachinga (sistem osebne rasti, ki deluje), ki je zasnovan tako, da ljudem pomaga izboljšati samozavest in samozaupanje, doseči večji uspeh in izpolnitev, okrepiti odnose ter ustvariti finančno stabilnost in varnost. Vključuje vrsto tehnik in strategij, ki ljudem pomagajo premagovati izzive in dosegati cilje.

Metoda E.S.C. je primerna za vsakogar, ki želi v svojem življenju doseči pozitivne spremembe in uresničiti svoje cilje. Ne glede na to, ali se spopadate z nizko samopodobo, pomanjkanjem samozavesti ali drugimi izzivi, vam lahko metoda E.S.C. pomaga pri novem začetku in uresničitvi vaših potencialov.

Metoda E.S.C. je sestavljena iz individualnih treningov (coachingov) z usposobljenim in izkušenim coachem. Na srečanjih boste skupaj s coachem določili cilje, razvili strategije in delali korake, da dosežete želene rezultate. Metoda E.S.C. vključuje tudi podporo in vodenje med posameznimi srečanji, ki vam pomaga, da ostanete na pravi poti in napredujete pri doseganju svojih ciljev.

Trajanje treninga po metodi E.S.C. se lahko razlikuje glede na vaše cilje in potrebe. Nekateri ljudje lahko opazijo znaten napredek v razmeroma kratkem času, drugi pa bodo morda potrebovali več časa, da dosežejo želene rezultate. Ponujamo različne možnosti programa, vključno s kratkoročnimi in dolgoročnimi paketi, ki ustrezajo različnim potrebam in urnikom. Naši coachi bodo skupaj z vami določili najboljši pristop za vašo osebno situacijo.

Investicija v coaching po metodi E.S.C. je odvisna od individualnega programa ali paketa, ki ga izberete. Ponujamo vrsto možnosti, ki ustrezajo različnim proračunom in potrebam. Za informacije o paketih in cenah se obrnite na nas.

Če želite začeti s treningom po metodi E.S.C., se preprosto obrnite na nas in se dogovorite za brezplačen pogovor z enim od naših izkušenih trenerjev. Med posvetovanjem se bomo pogovorili o vaših ciljih in potrebah ter določili najboljši način treninga, ki vam bo pomagal doseči želene rezultate.

Trening po metodi E.S.C. je številnim ljudem pomagal premagati izzive in doseči svoje cilje in verjamemo, da lahko pomaga tudi vam. Vendar pa rezultatov ne moremo zagotoviti, saj so v veliki meri odvisni tudi od vas samih. Mi vam lahko samo pokažemo pot in način in vam stojimo ob strani. Vabimo vas, da metodo E.S.C. preizkusite in se sami prepričate, kako lahko pozitivno vpliva in spremeni vaše življenje.

vprasanja.webp